De officiële website van
SV Zevenhoven

Terugblik september F2

De eerste maand van de nieuwe F2 zit erop. Een team van 9 spelers waarvan er vorig seizoen nog 7 Kabouter waren. Zie de teampagina op de website voor de namen. Het is altijd lastig in te schatten hoe hoog je een dergelijk nieuw team moet indelen. Het werd poule 9 met de gedachte altijd nog een poule lager te kunnen voor het geval we wekelijks verliezen zouden moeten slikken.

Maar hoe anders is de eerste maand september verlopen: 4 bekerwedstrijden gespeeld en al 10 punten met een doelsaldo van 23-3! Alleen de eerste wedstrijd hadden we last van koudwatervrees. Waar het 6-2 of 8-2 had kunnen worden werd het uiteindelijk 2-2. Maar ja, als je niet schiet dan kun je ook niet scoren…..Toen de kids in de gaten kregen dat ze niet met bal en al het doel in hoefden te dribbelen ging het daarna gelukkig een stuk beter. Een 10-0, 5-0 en 6-1 konden daarna genoteerd worden tot groot plezier van een ieder. Enorm trots zijn we op alle meiden en jongens en dan met name op ieders eigen ontwikkeling! Wekelijks zie je groei op zijn of haar eigen niveau. Leuk te zien!

In de komende maand oktober nog 3 bekerwedstrijden te gaan en dan zit deel 1 van het seizoen er alweer op. Hopelijk houden we deze positieve lijn vast!

De trotse leiders,

Jacco Schoonenwolf en Richard Corts