De officiƫle website van
SV Zevenhoven

Gratis cursusavond voor keeperstrainers

Op vrijdag 12 september biedt Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek een gratis(!) proeftraining aan voor alle keepers uit de regio. Deze proeftraining is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen! Wij willen graag alle jeugdkeepers van uw vereniging uitnodigen om deel te nemen aan deze training.

Wie zijn wij?
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek is in 2006 opgericht en staat sinds januari 2011 onder leiding van Dennis en Leonie van den IJssel.
Door ervaring als jeugdvoetbaltrainer bij o.a. Ajax, Sparta en ADO Den Haag en als docent lichamelijke opvoeding, is een unieke voetbaltotaalmethode ontwikkeld voor spelers keepers, trainers en coaches!
De methode is te gebruiken op alle niveaus en heeft aangetoond iedere speler (lees: speelster en doelverdediger), trainer en coach veel beter en veel completer te maken. Jeugdspelers worden vele malen sterker en durven initiatief te nemen in het veld. Ze leren hoe je het verschil kan maken bij de club op hun eigen niveau
De Complete Techniek is clubonafhankelijk! Een team van gediplomeerde en gespecialiseerde mensen werken fulltime in de praktijk en/of op kantoor!

Wij bieden aan alle jeugdkeepers een cursus aan van een 12-tal trainingen. Zij trainen 12 vrijdagen onder leiding van gediplomeerde trainers. De gevarieerde oefeningen en spelletjes worden zeer gewaardeerd. Wat ons onderscheid van de clubtrainingen is dat wij vrijwel altijd in een circuitmodel werken. De trainers trappen de ballen zelden tot nooit. Dat doen de kinderen allemaal zelf.

Om onze kennis te delen willen wij niet alleen de jeugdkeepers uitnodigen maar ook de keeperstrainers. Wij willen voor jullie als keeperstrainers een GRATIS cursusavond aanbieden om eens bij ons in de keuken te kijken. Ook voor u is deze avond helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Wij hopen dat u met uw kinderen (die u training geeft op de club) vrijdag 12 september langs komt om een gezellige leerzame avond te hebben. De avond wordt geleid door Chris Hoogeweij. Chris zit al ruim 25 jaar in het keepersvak en is keeperstrainer geweest bij Telstar en ADO Den Haag. Verder heeft hij bij gerenommeerde hoofd- en topklasse clubs gewerkt zoals FC Lisse, ARC, Katwijk en Rijnsburgse Boys.

Mocht de avond u bevallen bieden wij gedurende de keeperscursus nog een 3-tal avonden aan. Indien u een keeper meeneemt van uw club, of als u een keeper aandraagt die bij ons de cursus gaat volgen krijgt u van ons ook die 3 avonden volledig gratis!

De kinderen die zich opgeven mogen dat doen via de site. Als ze een account aan maken kunnen ze daarna inschrijven voor de proeftraining op het kunstgras bij Alphia/Avv Alphen. We trainen van 18.00 tot 19.15. Mocht u het leuk vinden als keeperstrainer om aanwezig te zijn hoor ik het graag van u. Dat kunt u doen door enkel een berichtje te sturen naar mij: Lars@decompletetechniek.nl