NSV ’46 na rust ruim langs Zevenhoven

Zevenhoven heeft zijn tweede bekerwedstrijd met maar liefst 0-5 verloren. Bij rust zag het daar nog niet naar uit. NSV had het betere van het spel, maar Zevenhoven was de gevaarlijkste ploeg. Toch stond bij de rust nog de brilstand op het scorebord. Vlak na rust kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong na een ongelukkig terugspeelbal van Raymond Wens. Nick Mooren had vervolgens tweemaal de mogelijkheid om één-op-één voor de gelijkmaker te zorgen, echter had de 17-jarige aanvaller zijn vizier nog niet op scherp staan. Niet veel later verdubbelde NSV de score en in het laatste half uur namen de bezoekers verder afstand. Uiteindelijk resulteerde dat in een geflatteerde 0-5 eindstand.

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Jop Vianen, Sjoerd Zuijdervliet ©, Mika Valentijn (70. Joey Koperberg); Nick Vis, Raymond Wens, Robert Mooren, Berry Peters; Erik de Boer (5. Robin Leliveld), Damon Boon, Nick Mooren (60. Paul v/d Bergh)