Zevenhoven speelt Sportief in de kaart na uitstekende openingsfase

Zevenhoven heeft vanavond de derby tegen Sportief met 3-0 verloren. Daar zag het de eerste 20 minuten niet naar uit. Zevenhoven dicteerde, speelde erg goed, kreeg veel kansen, maar vergat op voorsprong te komen. Sportief kwam vervolgens vanuit het niets op 1-0 en vanaf dat moment was Zevenhoven volledig de kluts kwijt en werd de thuisploeg verder in het zadel geholpen. Nog voor rust werd het 2-0 en ondanks aandringen van Zevenhoven in de tweede helft kwam er zelfs een 3-0 eindstand op het scorebord te staan.

Opstelling Zevenhoven: Martijn Brouwer; Nick Vis (75. Bart v/d Broek), Jesper Rijneker, Albert van Dieyen; Robin Leliveld, Raymond Wens, Erik Luijben ©, Berry Peters; Nick Mooren (46. Daan Brouwer), Damon Boon, Wesley Fransen