Zevenhoven in blessuretijd onderuit tegen koploper NSV ’46

Zevenhoven heeft de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen koploper NSV ’46. De Noordense formatie van Dennis van den Ing kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Een verdubbeling van de score hing in de lucht, echter kwam Zevenhoven steeds beter in het spel en nadat de ploeg van Chris Snatersen het eerste kwartier had overleefd gingen beide ploegen gelijk op. Kansen waren er ook voor beide formaties, maar gescoord werd er tot de rust niet meer.
In de tweede helft nam Zevenhoven vanaf de eerste minuut het initiatief en dit werd na een uur beloond met de gelijkmaker. Ruben Plaisier werd diep gestuurd door Nick Vis en rondde beheerst af. Zevenhoven ging vervolgens op jacht naar de overwinning, kreeg hier ook de kansen voor, maar het beetje geluk ontbrak aan Zevenhovense zijde. In de slotminuut kreeg Zevenhoven de deksel op de neus. Bij de tweede mogelijkheid van de thuisploeg in de tweede helft was het raak. Een afstandsschot belandde via de binnenkant van de paal in het net: 2-1.
De drie punten bleven in Noorden, maar er was maar één ploeg die aanspraak maakte op de overwinning. Hopelijk kan Zevenhoven zichzelf volgende week belonen in de thuiswedstrijd tegen Rijnstreek, waar in de heenronde nog met 2-1 van werd verloren.

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Robin Leliveld (90. Bart v/d Broek), Nick Vis, Albert van Dieyen, Berry Peters; Raymond Wens (65. Damon Boon), Wesley Fransen, Erik Luijben (90. Daan Brouwer); Jesper Rijneker, Mitchel Pijpers ©, Ruben Plaisier