De officiële website van
SV Zevenhoven

Zevenhoven speelt gelijk in Linschoten

Zevenhoven heeft in en tegen Linschoten het duel niet in haar voordeel weten te beslissen: 1-1. Coach Marcel Valk: “Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Wij wilden Linschoten wel vast zetten maar dit lukte niet helemaal waardoor Linschoten toch een aantal keer kon counteren. Het was echter aan de achterhoede te danken dat hier geen kansen uit voort vloeiden. Toch kwamen wij, vanuit een voorzichtige opbouw over rechts, een aantal keer gevaarlijk door. Albert van Dieyen vond een paar keer het juiste moment om door te breken, helaas ontbrak het aan een goede bezetting voor de goal en wat zorgvuldigheid in de eindpass.”
De meeste (kleine) kansjes waren voor Zevenhoven maar het lukte de formatie niet om de openingstreffer te forceren met een brilstand bij rust als het logische gevolg: 0-0.

Lees verder op RTV Lokaal

Opstelling Zevenhoven: Mylo van Leeuwen; Albert van Dieyen, Frank Koelewijn, Koen Aartman, Nick Vis; Senad Rasljanin, Jesper Rijneker, Jos v/d Broek; Mitchel Pijpers (90. Bart v/d Broek), Robin Leliveld (65. Luke v/d Broek), Berry Peters