Zevenhoven ruim langs Sportief voor RTV Lokaal Bokaal

Zevenhoven heeft zijn eerste wedstrijd van de voorbereiding overtuigend gewonnen. Sportief werd op eigen veld met 6-1 verslagen na een 2-0 ruststand. Halverwege de eerste helft kwam het vernieuwde Zevenhoven op een 1-0 voorsprong door Jos v/d Broek. Op slag van rust verdubbelde Robin Leliveld op aangeven van Bart v/d Broek de score. Na rust maakten Robin Leliveld, Berry Peters en Albert van Dieyen er 3-0, 4-0 en 5-0 van. Vlak voor tijd maakte Sportief de eretreffer, maar het slotoffensief was voor Nick Vis: 6-1. Een goed begin voor de ploeg van Marcel Valk. Aanstaande zaterdag volgt Siveo ’60. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt in Zegveld. Gisteravond speelden zij met 2-2 gelijk tegen Altior.

Opstelling Zevenhoven: Mylo van Leeuwen; Nick Vis (31. Bart v/d Broek), Joost Valstar (31. Albert van Dieyen), Koen Aartman (61. Joost Valstar), Sander de Boer (31. Leon Kampman); Florian Miedema (61. Nick Vis), Senad Rasljanin (61. Jos v/d Broek), Jos v/d Broek (31. Arno van Mever), Rory Klijn (61. San der de Boer); Frank Koelewijn (61. Berry Peters), Berry Peters (31. Robin Leliveld)