Zevenhoven pakt punt tegen Oegstgeest

Na vier nederlagen op rij heeft Zevenhoven eindelijk weer eens een resultaat geboekt. Op eigen veld werd FC Oegstgeest, de nummer 2 van de ranglijst, op een 1-1 gelijkspel gehouden. In de eerste helft maakten de bezoekers het spel. Echter kon een goed georganiseerd Zevenhoven een aantal keer gevaarlijk uit de omschakeling worden en dit resulteerde zelf in een treffer. Een voortreffelijke combinatie tussen de gebroeders Mooren werd subliem afgerond door Nick, echter werd deze onterecht afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld, desondanks wist Zevenhoven alsnog op voorsprong te komen. De ingevallen en tevens debuterende Patrick Verzijl werd alleen voor de Oegstgeest doelman gezet, bleef rustig en schoof de bal binnen: 1-0. Lang kon Zevenhoven niet van deze voorsprong genieten en 10 minuten voor tijd resulteerde dit in de verdiende gelijkmaker. In de ultieme slotfase drong Zevenhoven nog even aan, maar een overwinning was net wat teveel van het goede. Volgende week gaat Zevenhoven op bezoeker bij koploper Aarlanderveen.

Opstelling Zevenhoven: Rody Hoogendoorn; Nick Vis, Sjoerd Zuijdervliet ©, Mika Valentijn, Lars Jansen; Raymond Wens, Robert Mooren (70. Patrick Verzijl), Danilo Boon; Robin Leliveld, Nick Mooren, Berry Peters