Zevenhoven eindigt als 4e in strijd om RTV Lokaal Bokaal

Zevenhoven heeft de wedstrijd om de 3e/4e plaats voor de RTV Lokaal Bokaal met 2-0 verloren van Nieuwkoop. Zevenhoven begon beter aan de wedstrijd en had ook enkele kansen om de score te openen. Echter was het Nieuwkoop dat toeslag na geklungel in de Zevenhoven defensie, 1-0. Vlak voor rust was Leon Kampman nog dichtbij de gelijkmaker. In de tweede helft kwam Nieuwkoop al snel met 10 man te spelen. Zevenhoven ging op jacht naar de 1-1, maar tot grote kansen leidde dit niet. In de slotfase sloeg Nieuwkoop toe en werd de eindstand op 2-0 bepaald.
De finale tussen Aarlanderveen en Altior eindigde in een 4-1 overwinning voor eerstgenoemde.

Opstelling Zevenhoven: Erik de Groot; Jesper Rijneker (60. Nick Vis), Albert van Dieyen, Koen Aartman, Sander de Boer (46. Bart v/d Broek); Erik Luijben (46. Senad Rasljanin), Robin Uyterlinde (60. Arno van Mever), Jos v/d Broek (46. Wesley Fransen / 75. Jesper Rijneker); Leon Kampman (55. Florian Miedema), Robin Leliveld (46. Frank Koelewijn), Mitchel Pijpers