Zevenhoven diep in blessuretijd onderuit in spektakelstuk

Zevenhoven en Floreant maakten er in de vijfde competitiewedstrijd een waar spektakelstuk van. Na 90 minuten stond er een 4-5 eindstand op het scorebord. De ploeg van Chris Snatersen kwam goed uit de startblokken. Na 10 minuten spelen opende Berry Peters de score met een bekeken schot. Lang kon Zevenhoven niet van de voorsprong genieten, want al snel kwam Floreant langszij: 1-1. Tien minuten voor rust kwam Zevenhoven opnieuw aan de leiding. Danilo Boon vond het hoofd van Sjoerd Zuijdervliet, die de bal achter de Floreant doelman kopte: 2-1.

In de tweede helft kwam Zevenhoven dramatisch uit de startblokken. Eerst trof Floreant het net uit een vrije trap: 2-2. Niet veel later kwamen de bezoekers ook nog met tien man te spelen na een harde overtreding op Robert Mooren. Echter kon Zevenhoven niet omgaan met deze man meer situatie. Sterker nog, de bezoekers namen zelfs brutaal de leiding (2-3) en namen niet veel later nog verder afstand (2-4). Zevenhoven zette alles op alles om nog minimaal een punt eruit te slepen en tien minuten voor tijd zorgde opnieuw Sjoerd Zuijdervliet voor de aansluitingstreffer: 3-4. In de slotminuut tikte Nick Mooren de gelijkmaker binnen bij een corner en leek Zevenhoven toch nog een punt te behalen. Diep in blessuretijd vloog echter een afstandsschot achter Rody Hoogendoorn en hierdoor namen de tien van Floreant de drie punten mee naar Boskoop.

Opstelling Zevenhoven: Rody Hoogendoorn; Robin Leliveld, Sjoerd Zuijdervliet ©, Nick Vis, Jop Vianen (80. Mika Valentijn); Stan Brouwer (70. Damon Boon), Wesley Fransen (65. Raymond Wens), Robert Mooren; Nick Mooren, Danilo Boon, Berry Peters