Zevenhoven buigt 2-0 achterstand om in 2-3 overwinning

Zevenhoven heeft zijn tweede competitiewedstrijd winnend afgesloten. In Leiden werd Football Factory met 2-3 verslagen. Na een half uur zag het daar nog niet naar uit toen Zevenhoven op een 2-0 achterstand stond. Op slag van rust zag Danilo Boon zijn corner rechtstreeks binnen vliegen en daarmee vond Zevenhoven de aansluitingstreffer. Tien minuten na rust stelde Nick Mooren orde op zaken (2-2) na goed voorbereidend werk van Berry Peters en Danilo Boon. Zevenhoven ging op jacht naar de overwinning en vlak voor tijd was het de ingevallen Mika Valentijn die de winnende treffer binnen schoot.

Opstelling Zevenhoven: Rody Hoogendoorn; Joey Koperberg (46. Raymond Wens), Sjoerd Zuijdervliet ©, Nick Vis, Jop Vianen (70. Mika Valentijn); Robert Mooren, Wesley Fransen, Nick Mooren; Robin Leliveld (46. Niels van Rijn), Danilo Boon, Berry Peters