De officiële website van
SV Zevenhoven

Zevenhoven bestolen

Zevenhoven heeft het thuisduel tegen Woudenberg wel heel ongelukkig verloren, zelfs de tegenstander Woudenberg sprak na afloop van het met 1-2 gewonnen duel over een “gestolen zege”, aldus coach Dennis van den Ing.

Zevenhoven begon niet sterk aan het duel, coach Dennis van den Ing bracht daarom binnen het kwartier enige omzettingen aan en daarna kreeg men grip op de wedstrijd. Het sterke Woudenberg moest terug, kwam niet meer aan een fatsoenlijke aanval toe en vlak voor rust kreeg Zevenhoven de beloning toen Pieter-Koen van der Plas, op aangeven van Roland Verlaan, raak schoot. Er had zelfs meer ingezeten, maar Ivo van der Vlugt en Marco Pellegrom wisten de haar geboden kansen niet te verzilveren.

De tweede helft behield Zevenhoven de grip op het duel, maar leverde een messcherpe counter Woudenberg wel de gelijkmaker op, Jelmer Hoekstra vond Jonathan Riezebosch en uit het niets stond het plotseling gelijk: 1-1.  Zevenhoven gaf echter niet af en gedurende het volgende half uur ontbeerde het de ploeg aan geluk, zo zag Roland Verlaan zijn fraaie kopbal net naast gaan en Pieter-Koen van der Plas de bal voorlangs vliegen.

Maar het ontbeerde niet alleen aan geluk, een paar maal vond men de uitstekende goalie Daan Schenninck op haar weg, die met een aantal schitterende reddingen Woudenberg op de been hield. Zo leek het duel vlak voor tijd in remise te eindigen, maar twee minuten voor tijd sloeg het noodlot toe voor Zevenhoven.  De Greef passeerde op links twee Zevenhoven verdedigers, zijn daaropvolgende voorzet werd door Valentijn Rijnbeek tot doelpunt gepromoveerd: 1-2.

Van den Ing na afloop: “Puur gestolen, meer kan ik er niet over zeggen. De ploeg heeft het uitstekend gedaan, we hebben kansen gecreëerd, deels pech gehad, maar ook nog eens met een uitstekende goalie te maken gehad. We hadden ze gewoon bij de strot, het leverde helaas niets op.”

Opstelling Zevenhoven: Martijn Brouwer; Michiel Polman, Koen Aartman, Frank Koelewijn, Thijs Noordsij; Marco Pellegrom, Bob Annegarn (55. Jesper Rijneker), Pieter-Koen van der Plas, Roland Verlaan; Coen Ravesloot (85. Berry Peters), Ivo v/d Vlugt

Bron: www.rtvlokaal.nl