Zevenhoven begint competitie met 4-0 nederlaag

Zevenhoven is niet goed aan de competitie begonnen. In Boskoop werd met maar liefst 4-0 verloren. Floreant kwam al binnen 5 minuten op een 1-0 voorsprong. Doelman Erik de Groot bood de Boskoopse spits een niet te missen kans, 1-0. Zevenhoven rechtte na deze vroege tegenslag echter de rug en kreeg met goed druk zetten enkele goede kansen op de gelijkmaker. Gescoord werd er echter niet. Nog voor rust kwam de thuisploeg uit een vrije trap op een 2-0 voorsprong. Na de thee kreeg Nick Vis na een niet al te slimme actie een directe rode kaart en vanaf 11 meter werd de 3-0 op het scorebord gezet. In de slotfase werd het ook nog 4-0.
Volgende week komt Zwammerdam op bezoek aan de Stationsweg in Zevenhoven.

Opstelling Zevenhoven: Erik de Groot; Jesper Rijneker, Frank Koelewijn, Koen Aartman, Nick Vis; Jos v/d Broek, Roland Verlaan (80. Senad Rasljanin), Wesley Fransen (65. Albert van Dieyen); Mitchel Pijpers, Robin Leliveld (80. Bart v/d Broek), Berry Peters