Zevenhoven 2 begint competitie met nederlaag

Het 2e elftal is de competitie begonnen met een 1-3 nederlaag tegen een sterker Soccer Boys. Soccer Boys beschikt over veel voetballend vermogen, maar de organisatie bij Zevenhoven stond goed waardoor het lang in de wedstrijd bleef. Sterker nog, na een kwartier spelen kwam Zevenhoven  op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Berry Peters. Soccer Boys kwam echter vlak voor rust op gelijke hoogte: 1-1. In de tweede helft hield Zevenhoven opnieuw lange tijd stand en eigenlijk kwamen de bezoekers vanuit het niets op 1-2. In de slotfase, toen Zevenhoven de gelijkmaker probeerde te forceren, werd het ook nog 1-3. Een valse start voor het jonge 2e, maar als het zo blijft voetballen komen de punten vanzelf.

Opstelling Zevenhoven 2: Jordy Aartman; Nick Vis (65. Luuk Brouwer), Mario Wouters (75. Jeffrey Bosman), Martien Roeleveld, Bart v/d Broek; Senad Rasljanin (55. Sander de Boer), Edo de Zwaan, Erik Luijben; Mitchel Pijpers (75. Bastiaan van Blaaderen), Danilo Boon (55. Wesley Fransen), Berry Peters