De officiële website van
SV Zevenhoven

Wedstrijdverslag SVZ F2 – Kamerik F2 18 oktober 2014

We begonnen om 8.30. Floris en Bent waren er niet bij. Dus er moest iemand anders in plaats van Floris op doel. En dat is geworden: Eva. Maar Maurice ging de eerste helft op doel. Het duurde lang voordat er werd gescoord. En toen schoot ik hem erin: 1-0! Toen was het rust. De keepers werden gewisseld. Maurice ging uit het doel en Eva in het doel. En toen scoorde Ivana de 2-0. Vlak daarvoor maakte Teun een overtreding op een jongen die bijna op 1 op 1 op de keeper stond. Een stuk of 10 minuten daarna scoorde Jordy 3-0. Toen was het afgelopen. En we ware KAMPIOEN. Richard en Jacco onze trainers haalden onze beker. En toen haalde hij hem uit de tas en gingen wij juichen. En we hielden de beker in de lucht. Toen gingen we ons omkleden en patat eten en Ivana mocht de beker mee naar huis. Het was heel leuk. Groeten van Jack