De officiële website van
SV Zevenhoven

Voetbalkamp 2020 afgelast

Helaas moeten we jullie mededelen dat voetbalkamp dit jaar niet doorgaat…

De afgelopen weken hebben wij het nieuws rondom het coronavirus op de voet gevolgd. N.a.v. de persconferentie van vorige week dinsdag 21 april is er voor samenkomsten die in juli plaatsvinden nog geen verheldering gekomen. Op dit moment zijn samenkomsten namelijk verboden t/m 19 mei. De grote vraag is wanneer hier wel duidelijkheid over gaat komen. Heel waarschijnlijk zal dit over een maand nog steeds niet het geval zijn, omdat de kans groot is dat de overheid deze maatregel hooguit met een maand zal verlengen. Aangezien wij niet meer zo lang kunnen wachten (vanwege voorbereidingen, te realiseren inkomsten e.d.), hebben we besloten om een knoop door te hakken, zodat we duidelijkheid creëren voor alle kinderen, ouders, senioren en onszelf.

Omdat alles momenteel nog onzeker is, hebben we besloten dat we voetbalkamp dit jaar niet door laten gaan. Een moeilijke beslissing die we natuurlijk niet zomaar hebben genomen. We hebben voorafgaand alle mogelijke scenario’s onder de loep genomen en hebben onszelf vooral de volgende vraag gesteld: wat is de juiste keuze?

We zijn tot de conclusie gekomen dat het niet haalbaar is om in deze situatie een kamp te organiseren. Zeker niet in een 1,5 meter samenleving die voorlopig nog van kracht zal zijn. We hebben namelijk te maken met diverse leeftijdsgroepen, zitten een week lang met elkaar in een kamphuis en daarbinnen is het onmogelijk om die 1,5 meter afstand te bewaren. Ook op afstand sporten en spelletjes spelen is simpelweg niet te doen.

Locatiekosten
Annuleren klinkt eenvoudig, maar uiteraard zitten hier nog wel wat haken en ogen aan. Zo hebben we een locatie afgehuurd en daarvoor een overeenkomst getekend, waardoor we aan verplichtingen vastzitten. En aangezien we eerder al diverse acties voor het kamp hebben moeten annuleren i.v.m. het coronavirus en we daardoor minder inkomsten hebben binnengekregen, kunnen we het ons niet veroorloven om de volledige annuleringskosten te betalen. Op basis van ingewonnen juridisch advies hebben we met de mensen van de locatie gebeld om te kijken wat hierin mogelijk is. Kosteloos annuleren was geen optie, omdat zij natuurlijk net zoveel last van deze situatie hebben als wij. Gelukkig waren zij wel heel meedenkend en zijn we met elkaar tot een compromis gekomen:
We betalen 25% aan annuleringskosten (i.p.v. de oorspronkelijke 100%) en mogen ons voetbalkamp doorschuiven naar volgend jaar. Maar wel op voorwaarde dat we dit jaar het voetbalkamp voor 2021 alvast vooruitbetalen.

Inschrijfgeld
Voetbalkamp wordt dus een jaar opgeschoven, maar moet dit jaar al wel betaald worden. Om dit te kunnen bekostigen zullen we daarom géén inschrijfgeld terugstorten. Je hebt nu alvast betaald voor volgend jaar.

Voetbalkamp 2021
Omdat we voetbalkamp een jaar doorschuiven is het handig om voetbalkamp 2021 in jullie agenda te zetten:
– 18 t/m 21 juli: jeugd
– 22 t/m 25 juli: senioren

Had je je niet opgegeven voor dit jaar, maar wil je volgend jaar wel mee? Dat kan! Later dit jaar volgt hierover meer informatie.

Uiteraard vinden wij het héél jammer dat we dit jaar niet op kamp kunnen gaan en dat we veel kinderen en senioren moeten teleurstellen. Echter is dit in onze ogen de verstandigste keuze. Het enige wat we nu nog kunnen doen is er volgend jaar een extra leuk kamp van maken!

We gaan ervan uit dat jullie dit besluit begrijpen. Mocht je n.a.v. dit bericht toch nog vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar voetbalkamp@svzevenhoven.nl.

Pas goed op elkaar en tot snel!

De kampleiding