De officiële website van
SV Zevenhoven

Verslag Stanley Pupil van de Week‏

Op zaterdag 12 maart was ik pupil van de week. ’s Ochtends moest ik eerst zelf voetballen en ’s middags moest ik mij samen met mama en papa melden in de kantine bij Dolf. Ik was best zenuwachtig want het was onwijs spannend. De trainer Dennis nam mijn uiteindelijk mee naar het kantoor naast de bestuurskamer. Ik weet echt niet meer wat daar allemaal is gebeurd/gezegd maar het zal vast belangrijk zijn geweest.

Toen gingen we met z’n allen naar de kleedkamer waar ik mijn voetbalschoenen aan heb gedaan. Het was daar ook gezellig alleen een beetje jammer van de harde muziek. Ik heb daar niets van gezegd want daar was ik toch iets te verlegen voor. Toen met iedereen het veld op waar ze de warming up kregen en ik mocht overschieten met twee jongens.

Daarna weer de kleedkamer en toen samen met de scheidsrechter het veld opgelopen. Dat was echt onwijs gaaf. Toen moesten we met z’n allen op een rijtje staan en handjes schudden. Ik had een muntje gehad en deze mocht ik toen in de lucht gooien. Daarna mocht ik de aftrap nemen en heb toen ook gescoord. Toen snel naar de dug-out waar ik de wedstrijd heb gekeken (en lekker veel snoep heb gegeten die ik van papa had gekregen). Zevenhoven won met 1-0 en iedereen was blij.

Daarna samen met mama en papa naar de bestuurskamer waar ik patat kreeg. Dolf heeft nog een praatje gehouden maar daar weet ik niet veel meer van, had het te druk met mijn patat. Wat ik nog wel heb onthouden is dat ik van Dolf geen professioneel rugbyspeler mag worden. Ik heb ook nog een mooie bal gekregen met alle handtekeningen van alle spelers. Nu begreep ik ook waarom ze daar zo druk mee bezig waren in de kleedkamer. Oh ja en ik kreeg van Dolf toestemming om gewoon met deze bal in huis te voetballen wat ik dus ook doe….. en daar zijn mijn ouders nog steeds niet blij mee.

SVZ heel erg bedankt voor deze onwijs leuke dag.

Groetjes Stanley