De officiële website van
SV Zevenhoven

Verslag Altior 3 – Team 3

Na weken zoeken naar een geschikte tegenstander heeft Altior ons gevonden.
Zoals gebruikelijk zijn het liefhebbers van Team 3 altijd te porren voor een potje ballen.
Vol enthousiastere ging het konvooi richting Langeraar!
Wat we niet wisten was dat dit georganiseerd was door NOS en als voorwedstrijd voor Manchester City – Barcelona werd uitgezonden.
Dus eerst het geel van Zevenhoven met tikkie takkie voetbal en daarna het geel van Barcelona met tiki taka voetbal, een avond om te smullen dus!
Team 3 starten met: Zanoune,- Tije, Roberto, Taffie, Bolle,- Maarten, Barthez, Basso, Bint,- Bundy, Sjors.

De eerste 3 min waren duidelijk voor Altior wat ook resulteerde in een enorme kans.
Maar hoe hij het voor elkaar kreeg weet nu nog niemand maar hij ging naast.
Daarna was het Team 3 dat de bal rond speelde en dat deden ze in een heerlijk tempo op de helft van Altior!
Een genot om naar te kijken en de ene aanval was nog mooier dan de andere.
Het enige min puntje was de afwerking, het was duidelijk dat daar de laatste dagen niet op getraind was want de 0-0 bleef net ff te lang op het scorebord staan.
Gelukkig had Bint geniale voorzet in huis die door Basso knap werd binnen gekopt.
Na genoten te hebben van de vele driehoekjes tussen vooral de spitsen en de middenvelders floot de man met de fluit voor de rust, tijd voor een bakje T.

De T smaakte goed en was van dezelfde hoge kwaliteit als het sportcomplex van Altior!
Na rust gingen we een tempootje lager spelen maar wel met vaker 1 x raken. Elke oplettende lezer snapt dat dit niet mee valt, maar met Bint in je team kan dat vrij makkelijk. Dus Bint wisselde van positie met Basso om zo de tegenstander met de rug tegen de muur te zetten. Dat lukt goed doordat Bundy en Sjors steeds goed aanspeelbaar waren en daar door konden Maarten, Bint, Barthez, Basso, Roberto, Bolle, Tije en Taffie het tikkie takkie voetbal op een hele fijne manier op de mat leggen. Zelfs de grote Jan Wouters kwam nog even genieten van het spektakel. Hij is zoals een ieder weet al jaren fan van Team 3 en kon dit natuurlijk niet laten lopen!
Na Altior 20 min achter de bal aan te hebben laten lopen was het genoeg geweest.
Na een weer geweldige voorzet van Bint wist opnieuw Basso een punt te drukken en kon de 0-2 stand op het bord gezet worden.
Bundy was er klaar mee en had genoeg plezier gehad.
Hij liet zich wisselen voor de Maestro en dat hebben we geweten.
De meester zelf liet nog even zien dat voetbal vrij makkelijk is.
Op het juiste moment een paar stappen naar links of rechts, bal aannemen en daarna weer door spelen naar iemand met een geel shirt, de mannen voor je coachen, op de plek gaan staan waar de bal komt, hij beheerst het nog allemaal!
Daardoor werd er nog heerlijk door gevoetbald en 10 min voor tijd maakt Sjors aan alle onzekerheid een eind door de 0-3 binnen te kegelen. 

Het was fijn om te constateren dan het thuis publiek een heerlijk applaus over had voor het mooie voetbal van Team 3, dus onder luid applaus zochten we de mooie kleedkamer op om met een voldaan gevoel naar de Champions Leaque te gaan kijken.
Bij deze wil Team 3 de NOS en Altior bedanken voor de organisatie.
Erg fijn was dat Robin ook nog even kwam kijken na een ongelukkige zaterdag waardoor bij nog 5,5 week gespalkt door het leven moet.
Voor het verslag van Manchester City – Barcelona verwijs ik u door naar het AD.

De ex-voetballer