De officiële website van
SV Zevenhoven

Vader-kind activiteit

Zoals vorig jaar bij de succesvolle moederdagactiviteit al aangekondigd: is het dit jaar de beurt aan de vaders om met hun kinderen het veld op te gaan. Waar de dag vorig jaar rondom moederdag gepland werd, is het dit jaar niet gelukt om een geschikte datum rondom vaderdag te vinden. Waardoor de middag gehouden wordt op zondag 6 mei vanaf 15:00 uur.

De dag zal in het teken staan van 3 P’s, namelijk die van Partijen, Papa en Pizza (dus geen barbecue waar de meeste vanuit gingen). Er zullen eerst 5 verschillende partijspelen gespeeld worden, waarbij de ene keer vader en kind tegenover elkaar staan maar bij een volgend onderdeel juist samen een team vormen. Nadat alle partijspelen gespeeld zijn, staan er een aantal enthousiaste (pizza)bakkers voor de deelnemers klaar om iedereen van een eigen samengestelde pizza te laten genieten. De kantine zal dan ook volledig in Italiaanse sferen aangekleed worden.
Dit alles zal omstreeks 16:30 uur in gang gezet worden, waarna er onder het genot van een drankje nog nagesproken wordt over een hopelijk gezellige middag.

De kosten voor deze middag bedragen €15,- dit is inclusief de pizza’s en 2 consumpties per koppel. Er is ruimte voor 40 vader-kind koppels, wees er snel bij met inschrijven want de ervaring van vorig jaar leert ons dat het wel een storm kan gaan lopen.

Mocht een gezin bestaan uit meerdere enthousiaste jeugdspelers, dan kan er net als vorig jaar gebruik gemaakt worden van een ‘bonusvader’.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar inschrijven@svzevenhoven.nl met daarbij naam van de vader(of bonuspapa), het kind(inclusief SVZ team) en telefoonnummer.

Inschrijven kan t/m zaterdag 21 april

Bij vragen kan er contact opgenomen worden met 1 van de organisatoren; Nicole Kragtwijk (06-23673004) & Leon Kampman (06-12521917)