De officiële website van
SV Zevenhoven

Teampagina’s bijgewerkt

Het is het jeugdbestuur zo goed als gelukt om haar doelstelling te behalen. De doelstelling luidde alle teams voorzien van leiders, trainers en trainingstijden voordat de meeste op voetbalkamp gaan. Alle teams hebben inmiddels een begeleider voor de zaterdagen en een trainer voor de teamtrainingen.

De informatie staat allemaal op de teampagina’s van onze site, simpel te bereiken door op het kopje teams te klikken. Hier staan ook nogmaals de nieuwe benamingen waarop in de zomervakantie geoefend kan worden.

Voor een aantal teams zijn wij nog op zoek naar een extra begeleider om de spelers/speelsters op een onbezorgde manier te laten genieten van het spelletje.

Het gaat hierbij om de volgende functies:

  • Trainer/Trainster MO15-1
  • Trainer JO13-1
  • Trainer JO11-2

Voor de MO15-1 groep zoeken we bij voorkeur een ouder die niet bang is om op te treden waar dat nodig, de meiden trainen op dinsdag van 19:00 uur tot 20:00 uur en op donderdag van 18:00 uur tot 19:00 uur.
De trainingen van JO13-1 vinden plaats op donderdag van 17:45 uur tot 18:45 uur, de maandag training is reeds ingevuld. Datzelfde geldt voor de trainingen van JO11-2, hierbij gaat het enkel nog over de trainingen op woensdagavond van 18:00 uur tot 19:00 in combinatie met Frank de Boer.