De officiële website van
SV Zevenhoven

SV Zevenhoven presenteert online voetbalquiz

Vrijdagavond 22 mei gaat het dan gebeuren, we gaan de succesvolle voetbalquiz van vorig jaar een vervolg geven. Maar dan coronaproof, dus online.

Hoe gaat we dit doen?
We zullen die avond live gaan via de Facebookpagina van SVZ. Verdere informatie over hoe de antwoorden doorgeven moeten worden volgt later.

Aangezien de quiz online afgenomen gaat worden, kunnen wij natuurlijk niet controleren of mensen ‘’valsspelen’’ door de antwoorden op te zoeken. Wij vragen daarom dan ook of iedereen zo eerlijk mogelijk wil spelen, dat maakt het voor jezelf, maar ook voor de anderen een stuk leuker. Vanuit onze kant proberen wij genoeg vragen te bedenken die niet te googelen zijn, zodat je zeker je voetbalkennis nodig zal hebben om hoog op de ranglijst te eindigen.

Het is de bedoeling om iedereen een leuke avond te bezorgen, met als leuke bijkomstigheid dat we de club ook nog een beetje sponsoren. Uiteraard zorgen wij ook voor een paar leuke prijzen. Daarnaast krijgt de winnaar natuurlijk eeuwige roem en de titel “Grootste voetbalkenner(s) van SV Zevenhoven”.

De rest van de informatie staat op het plaatje, aarzel dus niet te lang & meld je aan!