De officiële website van
SV Zevenhoven

SV Zevenhoven doet mee aan Grote Clubactie

Dit jaar doen wij als vereniging voor het eerst mee aan de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een nationale loterij, waarbij mooie prijzen als geldbedragen, auto’s, reischeques, fietsen, minicruises, maar ook vele kleinere prijzen te winnen zijn!

Een ieder die een lot koopt maakt kans op een prijs. De loten kost € 3,- per stuk en per lot gaat maar liefst 80% direct naar de clubkas van onze vereniging. Wij hopen namens onze vereniging dan ook zo veel mogelijk loten te kunnen verkopen, aangezien we met het opgehaalde geld nieuwe materialen voor de jeugd gaan kopen.

Verkoopavond op vrijdag 9 oktober
Als vereniging hebben wij ervoor gekozen om een verkoopavond te organiseren. Op deze manier hopen wij met vele handjes licht werk te maken. Hoe gaan we dit precies doen? Alle jeugdleden zullen op vrijdag 9 oktober vanaf 18:00 uur – geheel Coronaproof – langs de deuren gaan in het dorp. Hierbij proberen zij zoveel mogelijk loten te verkopen.

Online bestellen
Voor een ieder die nu al een lot wilt kopen en niet wil wachten tot de verkoopavond is het al mogelijk om een of meerdere loten te bestellen via deze link. Ook na de verkoopavond is het nog mogelijk om hier loten te bestellen.

Superloten
Het is ook mogelijk om een superlot te kopen. Een superlot bestaat uit 50 reguliere loten en kost € 150,-. Een ideale mogelijkheid om met je bedrijf om als team onze club te steunen!
Alle kopers van een superlot worden extra in het zonnetje gezet. Voor het aanschaffen van een superlot kun je contact opnemen met Mario Wouters (06-22832568), Erik Luijben (06-24902188) of Nicole Kragtwijk (06-23673004) of bestellen via deze link.