De officiële website van
SV Zevenhoven

Succesvolle eerste bijeenkomst Dennis van den IJssel

Dennis van den IJssel bracht afgelopen vrijdag een bezoek aan SV Zevenhoven, om hier zijn kennis over het opleiden en coachen van voetballers met de jeugdtrainers en -leiders te delen. De avond werd een groot succes.

Ongeveer 20 / 25 leiders en trainers van de jeugd waren aanwezig en werden flink in het verhaal van Dennis betrokken. Op deze manier ontstond er een prettige sfeer, waarin een ieder zijn problemen en vragen voor kon stellen.

IMG-20160129-WA0013
Tijdens het praktijk gedeelte, een training met behulp van een 14-tal enthousiaste jeugdspelers, werd duidelijk gemaakt hoe je spelers het beste kan motiveren en uitdagingen kan geven. Ondanks de regen hebben de spelers uitstekend hun best gedaan en de training goed opgepakt, waardoor het resultaat van de oefeningen goed duidelijk werd voor de trainers.

Een beetje off topic, maar Dennis merkte op dat hij verrast was met de uitstekende staat van onze velden. Toch een mooi compliment voor het fantastische werk van de groenploeg ons inziens.

Al met al een succesvolle avond, die op vrijdag 12 februari een vervolg zal krijgen. Dan begint de avond voor alle geïnteresseerden weer om 19:00 uur, en zal plaatsvinden in de bestuurskamer van SVZ (dit i.v.m. het koppelkaarten in de kantine). We hopen jullie dan ook weer te zien!

dennis