De officiële website van
SV Zevenhoven

Succesvolle clinic voor jongste jeugd

Aan de hand van voetbalvader Martijn van den Bos en zijn broer Jan-Willem (bestuurslid bij Altior) hebben de JO8, JO9 & JO10 gisteren een leuke clinic gekregen.

Ondanks het koude en winderige weer stond het kunstgrasveld vol met enthousiaste jeugdspelers en ook qua begeleiding was er genoeg hulp voor Martijn en Jan-Willem. Gaaf gezicht trouwens, al die nieuwe jassen bij de begeleiders.

Tijdens de training kwamen de spelers en speelsters langs verschillende onderdelen met allemaal andere uitdagingen natuurlijk. Hoe snel reageer je als je de bal van achter je wordt opgegooid, lukt het je om de bal in een vuilnisbak te schieten en nog meer van dit soort uitdagende spelletjes.

Aan het einde van de training hadden de mannen zelfs nog een heuse prijsuitreiking geregeld waarbij Julian en Marnix Bos als 4e gekroond werden, Renzo van der Meer als 3e, Ferry Tensen als 2e en winnaar werd uiteindelijk Sijmen Slingerland. Maar gezien het plezier wat iedere speler gehad heeft, voelde iedereen zich winnaar op deze zaterdagochtend.

We willen als club Martijn en Jan-Willem hartelijk bedanken voor dit geweldige initiatief, evenals de begeleiders voor de hulp.