De officiële website van
SV Zevenhoven

Sponsoravond geslaagd

Vrijdag 28 september jl. organiseerde de sponsorcommissie een avond voor alle sponsoren en Business Club partners. Om 17:30 uur liepen de eerste sponsoren de kantine van SVZ binnen voor een drankje en een uur later werd het buffet, geregeld door Slagerij van der Pijl, geopend. Vervolgens werd de avond officieel geopend en werden de sponsoren bedankt voor hun bijdrage in de afgelopen periode. De aanwezige hoofdsponsoren werden hierbij extra in het zonnetje gezet en ontvingen een ingelijst gesigneerd shirt van ons eerste elftal.

Vervolgens werden alle aanwezigen (ruim 50 personen) in 10 verschillende teams ingedeeld en vond er een heuse voetbalquiz plaats. Deze werd met de allesbeslissende bonusvraag gewonnen door de het team met de afgevaardigden Screendruk Liberty, Theo’s Multidiensten, Visser European Trailer Care en Valstar-Simonis.

De avond werd rond middernacht afgesloten met de laatste drankjes en daarnaast gingen alle sponsoren met een kleinigheidje naar huis. Al met al was het een zeer geslaagde sponsoravond!