De officiële website van
SV Zevenhoven

Spelregelavond B-junioren

Sinds het seizoen 2014/2015 is het voor tweedejaars B-junioren verplicht om het spelregelbewijs te halen. Op maandag 7 maart, aanvang 20:00 uur organiseert het jeugdbestuur daarom een interactieve informatieavond voor onze B-junioren en andere belangstellenden.

Gedurende de avond zullen de verschillende onderdelen van het spelregelbewijs worden besproken door middel van een quiz (te beantwoorden met een mobiele telefoon of tablet, dus neem deze mee) met tussendoor korte theorie, verzorgd door scheidsrechter Ruud Augustin.

Voetbalmasterz

Doelstelling van de avond:
Het doel is om meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechters te creëren, want die moeten vaak beslissingen nemen in een split second. Daarnaast verhoogt het meer kennis hebben van de spelregels het algemeen niveau en wellicht ook het voetbalplezier.

Met behulp van de KNVB site Voetbalmasterz leren voetballers, van jongs af aan, de regels beter te accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt vaak tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter.

Alle tweedejaars B-spelers krijgen van de KNVB een activatiecode om in te loggen. Door het bijwonen van deze informatieavond en door vooraf te oefenen op de site maak je de spelregels je eigen en als je zover bent, kun je het spelregelbewijs halen. Niet halen betekent officieel niet spelen in het volgende seizoen!

Voor onze tweedejaars B-junioren heeft deze avond een verplicht karakter.

We zien jullie graag op 7 maart!