De officiële website van
SV Zevenhoven

Spaar voor SV Zevenhoven bij Intersport Twinsport

Graag willen wij Intersport Twinsport, als trotse hoofdsponsor van SV Zevenhoven, aan jullie introduceren met de speciale ‘VIP APP Spaar voor je club programma’.

De Intersport VIP app algemeen
Intersport heeft een VIP-programma. Dit houdt in dat je bijna op al je aankopen kunt sparen voor korting op je volgende aankoop bij Intersport.

Hoe kun je sparen?
Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de Intersport VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen is het van belang dat je de Intersport VIP-app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
  • Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.

Wat is er dan zo bijzonder aan deze app voor jullie als Club?

  • Als de leden zich ook nog lid maken in de VIP-app van onze club, wordt er op elke aankoop ook nog eens 2,5% gespaard voor de club!
  • Dus aan het einde van elk jaar komt er een gespaard bedrag vrij voor de club om die te kunnen investeren in goederen voor de club.
  • Om de leden van onze club aan te melden moeten zij zelf zich ‘aanmelden’ met een activatie code. Deze activatie code is dus van groot belang!

Ons gezamenlijk doel moet dus zijn om zoveel mogelijk leden in onze VIP-app te krijgen, wat uiteraard voor ons veel voordelen heeft. Maar nu is het ook van belang dat jullie zich lid maken van onze club zodat we er samen ook veel voordeel aan gaan hebben.

Uiteraard hebben jullie dan nog de activatie code nodig. Voor onze club is dat: zevenhoven

Bekijk hieronder hoe je je aanmeld voor de VIP-app: