De officiƫle website van
SV Zevenhoven

Pupil van de Week

Zaterdag was ik pupil van de week. Van Koen mocht ik met de selectie mee naar een feestje in de Heineken Music Hall. Er waren kaarten over omdat Joost en Nick naar de Sinterklaasoptocht moesten. Om kwart over 8 moest ik in de kantine zijn. Daar stond iedereen al te wachten. We gingen met de bus. In de bus gingen we kaarten. Ik ben tweede geworden. Berry heeft gewonnen. Die kan heel goed kaarten, de jongens zeggen dat hij beter kan kaarten dan voetballen. In de bus gingen ze een liedje zingen over trainer Dennis, maar trainer Dennis zei dat hij het niet verstond. Toen waren we er. We moesten geld betalen en toen gingen er een paar jongens bier halen. Toen ging iedereen dansen. Toen Mario ging dansen moest iedereen lachen. De trainers stonden een beetje stil. Boven was een ruimte waar mensen aan het roken waren. Daar stond Pino. Toen ik later nog een paar keer naar boven ging stond Pino daar nog steeds. Martien stond bij het eten of bij de trainers. Bart ging met een meisje zoenen waar Michel mee stond te dansen. Toen moesten we weer geld betalen aan Roland, maar die heb ik toen niet meer gezien. Bob liet aan iedereen zijn buik zien. Dat was raar. Berry ging zijn shirt wisselen met een jongen. Dat was ook raar. En Thijs was heel gek met een oude vrouw aan het dansen. Op het eind stond iedereen op het podium en toen was het afgelopen. Buiten heb ik een hamburger gegeten. Martien stond daar ook al. Berry en Mitchel gingen elkaar slaan en schoppen, maar ik weet niet waarom. In de bus terug deed Roland Spiderman na.

Het was een hele leuke avond en ik wil iedereen van de selectie bedanken.

Albert van Dieijen