De officiële website van
SV Zevenhoven

Online veiling van start

Vanaf heden is het mogelijk om te bieden op meer dan vijftig koopjes die beschikbaar zijn gesteld voor de online veiling van SV Zevenhoven. Via deze speciale veilingsite kun je per koopje een bod uitbrengen. Na het uitbrengen van een bod op één van de koopjes ontvang je een bevestiging per e-mail (controleer voor de zekerheid ook je ongewenste mail) waarin je op een bevestigingslink moet klikken om te verifiëren dat jij ook daadwerkelijk het bod hebt uitgebracht. Het uitgebrachte bod is vervolgens direct te zien op de veilingsite. 

Alle veilingkoopjes zullen op vrijdagavond 26 maart vanaf 20:30 uur in groepjes van 12 worden afgeslagen. Tijdens deze afsluitende avond zal er nog een ‘live’ element worden toegevoegd via Facebook. Gekochte koopjes zijn een dag later tussen 10:00 en 11:00 op te halen bij de kantine van SV Zevenhoven. 

Mocht je toch nog een koopje beschikbaar willen stellen voor de online veiling, dan kun je contact opnemen met iemand van de veilingcommissie of een mail sturen naar veiling@svzevenhoven.nl.