De officiële website van
SV Zevenhoven

Oliebollentoernooi 2017

Vrijdag 6 januari en zaterdag 7 januari 2017 organiseert s. v. Zevenhoven in sporthal “de Vlijt” weer het jaarlijkse zaalvoetbal oliebollentoernooi voor alle leden en is men tevens in de gelegenheid om elkaar nieuwjaar te wensen.
Vrijdag trapt de jeugd het nieuwjaarstoernooi af. Let goed op de schematijden die komende tijd op de website zullen verschijnen. Zorg zelf voor een tenue, we spelen met hesjes.

Uiteraard zal Hugo Bakker weer zorgen voor de inwendige mens (patat, oliebollen, drankjes) zodat niemand iets tekort zal komen.
Zaterdag is het dan de beurt aan de senioren, leiders, trainers en iedere vrijwilliger om deel te nemen aan dit toernooi.
Om 14.00 u. openen we het toernooi en zorgen rond 18.30 uur bij het lopend buffet te kunnen aantreden. Dit buffet wordt verzorgd door Hugo en is er voor alle aanwezigen die SVZ een warm hart toedraagt.
Dus schroom niet een bordje te pakken en er gezellig bij te komen zitten. Daarna is iedereen van harte welkom om er met elkaar een gezellig treffen van te maken.

Heb je je nog niet opgegeven als team (jeugd) of als individu (senioren), bij onderstaande personen kun je terecht of informatie inwinnen:

Jeugd:
Robin Domburg Vogelwikke 21        06 46572222
Jesper Rijneker                                    06 10549417

Senioren:
Ruud Augustin Vogelwikke 20         06 47047745
Erik Luijben Haagwinde 8                06 24902188

Graag willen we de leiders van de (jeugd)teams vragen per team de deelnemers door te geven (+ aanwezige leiders voor de jeugdteams).
Let op: de inschrijvingen moeten uiterlijk 30 dec. bij ons binnen zijn.