De officiële website van
SV Zevenhoven

Nieuwsflits vanuit het jeugdbestuur (mei / juni 2015)

Het seizoen zit er bijna op, de hoogste tijd voor de laatste nieuwsflits van dit seizoen. 
In deze nieuwsflits willen wij het volgende met u delen.

 • 50 jaar SVZ
 • Pupillentoernooi
 • Jeugd sponsoren opleidingsplan
 • Bedankt en gezocht
 • Kabouter voetbal
 • Materiaal inleveren
 • Gestopt als speler of vrijwilliger?
 • Respect
 • Jeugdsportfonds
 • Wijzigingen jeugdbestuur
 • E-mailadres wedstrijdzaken
 • Laatste activiteiten
 • Afsluiting

Voetbalclinic op zaterdag 4 juli
In 1965 is onze club opgericht, nu 50 jaar later is er reden voor een feest. De evenementencommissie is ruim een half jaar bezig met de voorbereidingen hiervoor (zie elders op de site). Voor de jeugd zal er een voetbalclinic worden georganiseerd onder leiding van hoofdtrainer Dennis van der Ing. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 4 juli van 9:30 uur tot ongeveer 11:30 uur. Opgeven kan via: augenput@casema.nl, met vermelding van naam en huidig elftal (aan deelname zijn geen kosten verbonden).

‘s Middags is de wedstrijd tegen FC Utrecht. De kleinste jeugd zal mee het veld op lopen, en daarnaast zullen er een aantal kinderen worden gevraagd om als ballenjongen te fungeren tijdens deze wedstrijd.

Na de wedstrijd zal er een groot feest plaatsvinden waar iedereen welkom is, ook de kleinere jeugd, echter zul je wel een entreekaartje nodig hebben om deze activiteiten bij te wonen.

Pupillentoernooi
Afgelopen zaterdag (23 mei) heeft ons jaarlijkse pupillentoernooi weer plaatsgevonden. Aan dit toernooi hebben 21 teams uit de regio deelgenomen en was, ondanks het op het begin tegenvallende weer, wederom een succes. Bedankt Sander de Boer voor de organisatie, en alle anderen die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt!

Jeugd sponsoren opleidingsplan
Onze technische commissie is de mogelijkheden aan het bekijken om externe betaalde trainers binnen te halen voor een jeugdopleidingsplan. In eerste instantie willen ze een opstart doen van minimaal 3 jaar. Echter zijn hier sponsoren voor nodig, aangezien de club helaas niet de financiële ruimte heeft om hiervoor de kosten in zijn geheel te bekostigen.
Bij deze doen we dus een oproep aan een ieder die de jeugd net zo belangrijk vind als wij, om ons waar nodig hier financieel in bij te staan. Contactpersonen hiervoor zijn Jerry Groeneveld en Jacco Schoonenwolf, welke u met open armen zullen ontvangen.

Bedankt en gezocht
Na vele jaren hebben Michel Zuijdervliet, Dirk v/d Schaft en Harry Splinter aangegeven te stoppen als trainer/ coach. We willen ze hartelijk bedanken voor hun kennis en energie die ze in de club hebben gestoken. TOP, we zullen jullie zeker gaan missen. Ook de andere vrijwilligers die stoppen, en natuurlijk degenen die doorgaan verdienen een PLUIM. Omdat goede en enthousiaste trainers en begeleiders niet voor het oprapen liggen wil ik een oproep doen bij onze huidige leden, selectiespelers en oud selectiespelers om jullie kennis en knowhow over te brengen op de jeugd, we hebben jullie hiervoor echt hard nodig. Momenteel zoeken we nog trainers en leiders voor meerdere teams. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met een maatje van je, zodat je bijvoorbeeld met zijn tweeën één team pakt, en zo maar 1 avond in de week kwijt bent.
Voor meer informatie; raadpleeg Jerry Groeneveld of Leon Kampman.

Kaboutervoetbal
De laatste paar jaar een enorm succes onder de bezielende leiding van Richard Corts.
Elk jaar weet hij weer nieuwe kabouters enthousiast te maken en te behouden voor onze club . De jeugd is de toekomst, en wij zijn dan ook enorm blij met deze ontwikkeling.
Opgeven voor dit team is te allen tijde mogelijk bij Richard Corts.

Materiaal inleveren
Het seizoen zit er zo goed als op en we willen weer een inventarisatie gaan maken van onze materialen. Graag verzoek ik de leiders vriendelijk om alle spullen en materialen van het team in te leveren op dinsdag 16 juni tussen 19:00 uur – 20:00 uur. Als wij niets ontvangen dan gaan we er van uit dat er geen aanvulling gewenst is.

Gestopt als speler, leider en of begeleiding?
Ook dan graag je spullen / materialen / kleding inleveren op dinsdag 16 juni.

Respect
Zoals in eerdere nieuwsflitsen aangegeven komen wij hier steeds op terug. Op onze site staan diverse huisregels. Toch kan het voorkomen dat er bepaalde incidenten voordoen,
blijf hier niet meelopen, bespreek dit met ons, wij gaan hier discreet mee om en denken in oplossingen.

Wij zijn een club waar we trots op zijn en waar vreugde en plezier een belangrijke basis is, maar lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden. Wij proberen elk lid zoveel mogelijk voetbalplezier te schenken, incidenten zijn er om op te lossen zodat elk kind van dit voetbal plezier kan genieten.

Jeugdsportfonds
Via het Jeugdsportfonds kunnen ook kinderen uit gezinnen met een laag inkomen sporten. Het aanvragen van een bijdragen uit het Jeugdsportfonds loopt via een professioneel tussenpersoon (een intermediair), zoals bijvoorbeeld leerkrachten, jeugdhulpverleners en maatschappelijk werker. Meer informatie is terug te vinden op www.jeugdsportfonds.nl, of neem contact op met het Jeugdsportfonds via telefoonnummer 0174-244940.

Wijzigingen jeugdbestuur
Gedurende dit seizoen hebben we een groot aantal wijzigingen gehad. Zowel Bart v/d Broek, Jos v/d Berg, Leon Kampman, Jeffrey Bosman als Jacco Schoonenwolf zijn bereid gevonden zich in het jeugdbestuur te voegen. Allen van harte welkom! Bart en Jeffrey gaan vanaf volgend jaar het secretariaat van de pupillen op zich nemen, Leon vormt samen met Jerry de technische commissie en Jos helpt met overige zaken en evenementen. Jacco loopt informeel al een paar maanden mee en zal mijn taken als jeugdvoorzitter gaan overnemen. Remco Kragtwijk zal, evenals ikzelf, zich gaan bezighouden met andere taken binnen de vereniging.

Het jeugdbestuur zal het aankomende seizoen bestaan uit:

Voorzitter :                                                    Jacco Schoonenwolf
Technische Commissie :                             Jerry Groeneveld en Leon Kampman
Junioren secretariaat :                                Robin Domburg
Pupillen secretariaat :                                 Bart van de Broek en Jeffrey Bosman
Evenementen & overige voetbalzaken :  Leybra Stolk en Jos van de Berg

Daarnaast zullen we deze commissie nog uit gaan breiden, de gesprekken hiervoor volgen op korte termijn. Formeel ben ik jeugdvoorzitter tot aan de algemene ledenvergadering.

Mailadres wedstrijdzaken
Voor oefenwedstrijden en/of voetbalvragen zijn er twee mailadressen.

A-, B-, C-junioren: wedstrijdzaken-junioren@svzevenhoven.nl ( Robin Domburg)
D-, E-, F-pupillen: wedstrijdzaken-pupillen@svzevenhoven.nl ( Bart v/d Broek en Jeffrey Bosman)

Laatste activiteiten
Zaterdag 30 mei a.s. zullen we het seizoen traditioneel afsluiten met de “dagwinkel” sportdag waar de jeugd van Zevenhoven welkom is. Of je nu lid of geen lid bent, dit maakt voor de jaarlijkse sponsors niet uit. Iedereen is welkom.
Na dit jaarlijkse spektakel zal er aan het eind van deze dag een seizoenafsluiting voor iedereen van de vereniging zijn. Een ieder die zich betrokken voelt bij onze club is van harte welkom. Ook bestaat er de mogelijkheid om mee te eten (tegen een kleine vergoeding).
In verband met de inkoop voor de barbecue is inschrijving hiervoor noodzakelijk. Dit kan t/m donderdag via Stolk@crescovof.nl of mobiel: 06-13853624.

Dan volgt er voor diverse teams nog een uit-toernooi en zit het seizoen erop.
Als toetje hebben we dit jaar dan nog de clinic in verband met ons 50-jarige jubileum op zaterdag 4 juli, en als slagroom op de taart volgt ons jaarlijkse sportkamp. Dit jaar zijn we te gast op kampeerboerderij “De Berghoeve” te Epe, van 11 t/m 18 juli.

Afsluiting
Om af te sluiten wil ik alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet. De mensen die leiding en training geven, de personen die ervoor zorgen dat ook de randvoorwoorden goed geregeld zijn, zoals de mensen achter de bar, de scheidsrechters, degene die de scheidsrechters weer regelt, de bestuursdiensten, mensen uit het bestuur en zo kan ik nog wel even doorgaan, verdienen een groot compliment. Daarom wil ik namens het jeugdbestuur alle vrijwilligers die zich inzetten, op welke manier dan ook, hartelijk danken.
Jullie zorgen ervoor dat wij kunnen doen wat we zo graag willen; lekker voetballen zonder ons zorgen te maken of alles wel geregeld is. Het lijkt zo gewoon maar dat is zeker niet zo. Nogmaals hartelijk dank.

Tot ziens op ons mooie en goed onderhouden sportcomplex.

Paul Putman
Jeugdvoorzitter S.V.Z.