De officiële website van
SV Zevenhoven

Nieuwe tenues voor jeugdteams SV Zevenhoven

Onlangs heeft de sponsorcommissie van SV Zevenhoven een nieuwe 6-jarige overeenkomst met hoofdsponsor Intersport-Twinsport gesloten. Bij het sluiten van deze deal zijn Intersport en SVZ overeengekomen dat alle jeugdteams van nieuwe tenues worden voorzien (met uitzondering van de huidige MB1 en D1, zij zijn vorig jaar al in het nieuw gestoken). Intersport-Twinsport zal bij alle nieuwe tenues op de rug komen te staan, de voorzijde wordt voorzien van nieuwe shirtsponsors.

De afgelopen weken zijn de sponsor- en jeugdcommissie druk op zoek geweest naar nieuwe shirtsponsors en vandaag kunnen we ze bekend maken. De shirtsponsors bij de jeugd voor het aankomende seizoen zijn als volgt:

JO19-1 (voorheen A1): K&S Transport, Zevenhoven
MO19-1 (voorheen MA1): Fresh Licht en Geluid, Mijdrecht (huidige tenues)
JO17-1 (voorheen B1): Koot Brillen, Mijdrecht
MO15-1 (voorheen MC1): Montagebedrijf Van Dam tot Dam, Zevenhoven (huidige tenues)
JO13-1 (voorheen D1): Sport- en Evenementenhal De Vlijt, Zevenhoven
JO11-1 (voorheen E1): ChangeVenture UA, Zevenhoven
JO11-2 (voorheen E2): Taxi Slingerland B.V., Mijdrecht
JO9-1 (voorheen F1): Bouwkundig tekenbureau Peter Buskermolen, Zevenhoven
JO9-2 (voorheen F2): Theo’s Multidiensten, Nieuwkoop

Bovenstaande nieuwe sponsoren zullen de komende 4 jaar de sponsoring voor bovenstaande teams op zich nemen. De door Fresh en Van Dam tot Dam gesponsorde shirts gaan nog 3 jaar mee.

Ook ons 1e elftal wordt voorzien van nieuwe tenues en hierop zullen de namen van onze hoofdsponsoren Bouwbedrijf Rudie en Kastol prijken.

De sponsorcommissie- en jeugdcommissie zijn erg blij met de nieuwe sponsordeal met Intersport-Twinsport en alle nieuwe shirtsponsors. Sponsors, bedankt hiervoor!

Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen alle teams met de nieuwe tenues en sponsoren op de foto worden gezet. Het nieuwe shirt van Hummel komt er als volgt uit te zien. Uiteraard wordt de voorzijde ook nog voorzien van een sponsoruiting.

tenue1617