De officiële website van
SV Zevenhoven

Moederdag activiteit meer dan geslaagd

Afgelopen zondag heeft met groot succes de Moederdag activiteit plaatsgevonden, met het maximale aantal van 35 jeugdspelers met hun moeder/bonusmoeder. Er was zelfs een speler die zijn oma enthousiast had gekregen voor deze dag!

De koppels begonnen, na het nemen van een leuke groepsfoto, aan het voetbalgedeelte. Ongeveer anderhalf uur lang met de bal bezig zijn, waarbij er onderdelen als blind dribbelen en rokkenvoetbal voorbij kwamen. Uiteraard vooraf gegaan door een warming-up.

Het voetbaldeel werd afgesloten met een finale van het penalty schieten, hiervoor waren eerder de ‘voorrondes’ geweest. Voorzitster Judith Röling en de jongste deelnemer Daan Fransen bleken de zenuwen het beste onder controle te hebben en wonnen dus!

Hierna installeerde de oudste jeugdspeelsters en de moeders zich in de kantine voor een geweldig verzorgde high-tea, met veel dank aan Zorgboerderij Amstelkade en Nicole Kragtwijk. Er werd overal gezellig gekletst, thee gedronken en gesmuld van de heerlijke taarten en andere hapjes.

De jongere jeugdspelers hadden hun eigen tafel vol snoepgoed en limonade, waar tussen het voetballen door flink van genoten werd.

Al met al een zéér geslaagde middag, en wie weet zijn volgend jaar de vaders aan de beurt…

Via deze link zijn met dank aan Wim Kweekel de foto’s te bekijken.