De officiële website van
SV Zevenhoven

Laatste dag om je op te geven voor de Online Bierproeverij

Vandaag is de laatste kans om je op te geven voor de Online Bierproeverij, waarvoor we inmiddels al 40 aanmeldingen hebben ontvangen!

Al ruim 3 maanden ligt de voetbal stil en hebben we niet meer gezellig een biertje met elkaar gedronken. Hier gaan we op vrijdag 12 februari verandering in brengen!
Naar verwachting kunnen we elkaar nog steeds niet bij de voetbal ontmoeten, daarom organiseren we samen met bierproeven.nu, onze hoofdsponsor Deelen Verswaren en Slagerij Jeff een online bierproeverij.

Gedurende deze avond zal een biersommelier uitleg geven over de 5 speciaalbieren die we met elkaar zullen drinken. Daarnaast wordt bij 1 bier ook nog een jenever genuttigd. Het bierpakket wordt tevens voorzien van een borrelbox van Deelen Verswaren. Op deze avond gaan we ook nog een bierquiz spelen, waarbij de bierkenner onder ons een bierpakket ontvangt en een borrelplank voor 4 personen van Slagerij Jeff. Na afloop van de bierproeverij wordt er een virtuele babbelbox geopend voor ‘de derde helft’.

Wil jij ook meedoen aan deze online bierproeverij? Geef je dan zo snel mogelijk én uiterlijk vrijdag 5 februari op bij Erik Luijben (06-24902188) of Mario Wouters (06-22832568). De kosten bedragen € 45,00 per persoon. Hiervoor krijg je dus 5 speciaalbieren, een jenever, een borrelbox en een avond vol entertainment! De avond begint om 20:00 uur en uiteraard dient een ieder 18+ te zijn. Een ieder die zich opgegeven heeft zal een betalingsverzoek ontvangen en krijgt nader bericht over het ophalen van de bier- en borrelbox.