De officiële website van
SV Zevenhoven

Laatste dag en afsluitende avond Online Veiling

Twee weken geleden begon de Online Veiling en vandaag is de laatste dag om op onze speciale veilingsite te bieden op je favoriete koopje! De afgelopen twee weken heeft bewezen dat deze Online Veiling een geweldig alternatief is geweest voor de “gewone” veiling en hopelijk wordt deze lijn op de laatste dag nog eenmaal doorgetrokken.

Vanavond om 20:30 uur worden de eerste twaalf koopjes gesloten. Dit herhaalt zich vervolgens ieder kwartier en om 21:30 uur is het niet meer mogelijk om op iets te bieden. Speciaal voor deze laatste avond zal er een LIVE uitzending via Facebook plaatsvinden, waarbij alle koopjes nog eenmaal onder de aandacht worden gebracht. Daarnaast worden hier ook alle kopers bekendgemaakt.

Gisterenavond is de veilingcommissie druk bezig geweest met het inrichten van de studio. Vanavond rond 20:00-20:15 uur zal de LIVE uitzending beginnen.

Nog een paar aandachtspunten voor deze laatste dag:

  • Zorg ervoor dat je je uitgebrachte bod via je e-mailadres verifieert. Zonder verificatie is je bod nog niet definitief! Houd hiervoor ook je ongewenste mail in de gaten en soms zit er ook een vertraging in de e-mail. Zorg er dan ook voor dat je op tijd je laatste bod plaatst, zodat je ook nog tijd hebt om te verifiëren via je e-mailadres.
  • De LIVE stream via Facebook zal iets achterlopen op de werkelijkheid. De veilingsite is leidend.
  • Voor eventuele vragen tijdens de LIVE uitzending kan contact worden opgenomen met de veilingcommissie met het telefoonnummer van de kantine (0172-538906).
  • Nadat je een veilingkoopje hebt gekocht zal door iemand van de veilingcommissie contact met je worden opgenomen m.b.t. de betaling.
  • Alle veilingkoopjes zijn morgen (zaterdag tussen 10:00 en 11:00 uur) op te halen bij de kantine.