De officiële website van
SV Zevenhoven

Kaboutervoetbal

Zaterdag 1 september starten de kaboutertrainingen, die wekelijks op de zaterdag van 9.15 tot 10.00 uur in de agenda staan. Deze trainingen staan onder leiding van enthousiaste trainers en heeft tot doel om de kinderen op een speelse wijze kennis te laten maken met het voetbalspel.

Het kaboutervoetbal is voor de jongste jeugd die nog niet op voetbal zit, als aanloop naar het pupillenvoetbal. Hierdoor kunnen ze, als ze eenmaal in de pupillen voetballen, door hun ‘kabouter-ervaring’ al een aardig balletje meetrappen.

In principe voetballen we lekker gezond in de buitenlucht, op het complex van SVZ. Wanneer de weersomstandigheden het echter niet toelaten, dan krijgt iedereen tijdig bericht.

Uit de ervaring is gebleken dat de kinderen elke keer enorm enthousiast van het veld afkomen, plezier is dan ook het uitgangspunt! Leuk ook om te zien dat er ook steeds meer meisjes willen gaan voetballen. Dus bezorg uw kind een onvergetelijk uurtje voetbalplezier en geef uw kind met zijn/haar vriend(in) op!! Iedereen is tenslotte welkom! Er is nog plaats voor nieuwe kabouters.

Kinderen die een keer op proef mee willen doen aan de trainingen kunnen gewoon langskomen op de zaterdagmorgen. Ze moeten wel sportkleding en voetbal- of sportschoenen aan hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat het kaboutervoetbal wel iets is voor jouw zoon of dochter?

Neem gerust contact op met de jeugdcommissie of met een van de trainers:

Emil Bos (0653219513) of Mario v/d Meer (0622183886).

Wij verwelkomen uw kind graag binnen de lijnen!