‘Jong’ en ‘Oud’ Zevenhoven houden elkaar in evenwicht

Afgelopen zaterdag stond er een wedstrijd tussen ‘Jong’ en ‘Oud’ Zevenhoven op het programma. Het jonge vriendenteam stond onder leiding van Leon Kampman en bestond voornamelijk uit spelers uit het 1e en 2e elftal, en SV Nieuwkoop. Oud-Zevenhoven werd gecoacht door het duo Jan Wouters-Frank Möllers en daarin traden allemaal voetballers aan die ooit in ons eerste elftal actief waren.

Zoals verwacht liet ‘Oud’ het spel maken door ‘Jong’. Zodra Oud in balbezit kwam probeerde het via de omschakeling toe te slaan. Na 20 minuten kwamen de oudjes op een verdiende 1-0 voorsprong. Een voorzet vanaf de linkerflank belandde bij de mee opgekomen Erik Luijben. Hij legde de bal terug op Marco Pellegrom en de aanvaller schoot de bal onberispelijk achter Thomas Boekestein. Via opnieuw Pellegrom en Michiel Polman had Oud-Zevenhoven de kans om de score te verdubbelen, maar deze aanval werd niet goed uitgespeeld. Op slag van rust was ‘Jong’ voor het eerst dichtbij een treffer. Uit een gevaarlijke corner belandde de bal bij Tobias van der Voorn, die zijn inzet net over de lat van Martijn Brouwer zijn doel zag gaan.

Na de rust kreeg ‘Oud’ via Pellegrom opnieuw een paar kleine mogelijkheden, maar langzamerhand begon het conditioneel zwaarder te worden en werd ‘Jong’ de bovenliggende partij. De paal, goed keeperswerk van Brouwer en een handsbal stonden een gelijkmaker nog in de weg, maar 10 minuten voor tijd was het Mike Lenting die de bal van dichtbij binnenschoot: 1-1. De jonkies roken vervolgens de overwinning, maar het bleef bij een 1-1 gelijkspel waarmee beide partijen uiteindelijk tevreden waren.

Spelers ‘Jong’: Thomas Boekestein, Joey Koperberg, Sjoerd Zuijdervliet, Lars Jansen, Oscar Boekestein, Daan Brouwer, Tobias van der Voorn, Robert Mooren, Nick Mooren, Sam Vijfhuizen, Leon Kampman, Jop Vianen, Stan Brouwer, Thijs de Groot, Daan Zuijdervliet, Paul van den Berg, Mike Lenting
Spelers ‘Oud’: Martijn Brouwer, Erik Luijben, Robert Plasmeijer, Jordy Zwart, Koen Aartman, Luke van den Broek, Jeffrey Hogenboom, Lennart van Zon, Jos van den Broek, Marco Pellegrom, Michiel Polman, Albert van Dieyen, Senad Rasljanin, Frank Koelewijn, Sjors Röling