De officiële website van
SV Zevenhoven

Jeugdpaardenbaktoernooi keert terug!

Waar een aantal weken geleden de grootse aankondiging al te lezen viel over het Paardenbaktoernooi voor de senioren, is er op de valreep toch ook nog een toernooi voor de jeugd georganiseerd.

Het toernooi wordt gehouden op vrijdagmiddag 21 juni en er wordt gespeeld in twee blokken van 2 uur.

Het Paardenbaktoernooi is een beachsoccertoernooi waarbij er dus in het zand en op blote voeten/sokken gespeeld wordt met een lichtere bal dan de meesten gewend zijn. De lijnen zijn vervangen door houten schotten waardoor ook deze gebruikt kunnen worden bij het passeren van de tegenstander.

Om 16:00 uur is het de beurt aan onze O9, JO11 en MO13-teams. Zij spelen het toernooi net zoals bij het oliebollentoernooi in gemixte teams.

Anders dan bij het oliebollentoernooi mogen er nu ook vriendjes of vriendinnetjes zich aanmelden om mee te doen. Het toernooi zal duren tot +/- 18:00 uur.

Om 18:30 is het vervolgens de beurt aan de JO13, MO15 & JO16. De spelers uit deze teams mogen zelf hun eigen teams samenstellen.

De volgende criteria zijn bij het maken van de teams wel van belang;

– Een team moet minimaal bestaan uit 6 spelers
– Er moeten minimaal 2 spelers jeugdlid zijn van s.v. Zevenhoven
– Spelers mogen niet ouder dan 18 zijn

We hopen op deze manier voldoende teams op de been te krijgen om een mooi toernooi te kunnen organiseren. Dus twijfel niet langer en nodig je vrienden/vriendinnen van school uit om de vrijdagmiddag/avond bij s.v. Zevenhoven door te brengen.

Aanmelden kan t/m 18 juni door middel van een whatsapp naar Robin Domburg (06-46572222) of Leon Kampman (06-12521917). Mailen kan ook, stuur dan een mailtje naar leonsvz@hotmail.com.
Bij het jongste deel is het belangrijk om de naam, SVZ-team (indien van toepassing) & leeftijd door te sturen. Bij het oudere deel willen we van elke deelnemer de naam, leeftijd en een teamnaam weten.

Belangrijk om te weten; er zal geen inschrijfgeld gevraagd worden voor deelname!

Gedurende de avond zal de bar ‘gewoon’ geopend zijn voor een verfrissend drankje, want we gaan uiteraard uit van prachtig weer.

We zien jullie graag 21 juni!