De officiële website van
SV Zevenhoven

Jeugdnieuws juni 2024

De competitie voor onze (jeugd)elftallen is alweer ten einde! In de afgelopen weken hebben we het kampioenschap van de de JO14 kunnen vieren. Na 2x net naast de hoogste plaats te hebben gegrepen kwam de welverdiende beloning gelukkig toch in de laatste fase. De foto’s zijn nog te vinden op de socials. Nogmaals van harte mannen! Ook bij de 6-tallen hebben een aantal teams een succesvolle laatste fase gekend met veel winstpartijen en (het belangrijkste) heel veel plezier.

Zaterdag 8 juni was er weer de jaarlijkse sportdag. Bijna 100 kinderen die weer een fantastische dag hebben beleefd. Een fantastische traditie waar we hopelijk nog heel lang plezier van hebben. Ook al is het voetbalseizoen nu officieel afgelopen, de activiteiten voor onze jeugd nog niet! Op 28 en 29 juni wordt tijdens het Summer Beach weekend het paardenbaktoernooi georganiseerd. Vrijdag trapt de oudste jeugd af en zaterdagochtend is de jongere jeugd aan de beurt, dit belooft weer een mooi evenement te worden! Als echt laatste evenement vindt het traditionele voetbalkamp plaats. De pupillen gaan van 13 t/m 16 juli op voetbalkamp en de junioren van 16 t/m 20 juli. De voorbereiding vanuit de begeleiding is bijna klaar, zij zullen er samen met onze jeugd weer een onvergetelijke week van gaan maken. Alvast heel veel plezier iedereen!

De maand mei stond voor de jeugdcommissie in het teken van de indelingen van de teams voor komend seizoen. De gesprekken met de leiders en trainers hebben plaatsgevonden. Na het publiceren van de voorlopige indeling in mei, staat hier nu de definitieve indeling. Ten opzichte van de voorlopige indeling, hebben er wijzigingen plaatsgevonden. Voor een aantal teams wordt de laatste hand nog gelegd aan de begeleiding, de begeleiders/trainers worden toegevoegd begin juli op de website wanneer toegevoegd, evenals de trainingstijden. Er kunnen tussen publicatie en de start van de competitie nog wijzigingen plaatsvinden door nieuwe aanmeldingen of door opzeggingen. Deze zullen per geval worden behandeld.

Als laatste natuurlijk alle credits en lof naar de (heel) vele vrijwilligers die gedurende de week en in het weekend op en rond de velden zijn te vinden of helpen bij evenementen, achter de bar staan, zorgen dat de velden bespeelbaar zijn en dat ons complex er fantastisch bij ligt. Jullie hebben ervoor gezorgd dat we – wederom – een fantastisch jaar met onze jeugd hebben gedraaid, dank hiervoor!

Zet voor komend seizoen alvast 23 augustus in de agenda, dan hebben we het kick-off evenement voor de jeugd van het nieuwe seizoen gepland.

Tot volgend seizoen langs de lijn!

Emil Bos
Jeugdvoorzitter