De officiële website van
SV Zevenhoven

Inschrijving voetbalkamp 2021 geopend!

Een paar weken geleden hebben wij een vragenlijst uitgestuurd over voetbalkamp. Hier zijn heel veel reacties op gekomen, dank jullie wel daarvoor! Op deze manier hebben wij een goed beeld gekregen over hoe voetbalkamp 2021 eruit moet komen te zien.

Seniorenkamp afgelast
Helaas voor de senioren gaat er dit jaar geen seniorenkamp plaatsvinden. Degenen die zich vorig jaar hadden opgegeven en de vragenlijst hadden ingevuld zijn al geïnformeerd.

Voetbalkamp 2021 jeugd
Maar we hebben wel goed nieuws voor de jeugd! Voetbalkamp 2021 gaat plaatsvinden op de manier zoals we het tot nu toe altijd hebben gedaan: namelijk een pupillen- + juniorenkamp. Het enige verschil is dat we een dag later zullen vertrekken.

Uit de vragenlijst is gekomen dat de pupillen en junioren liever apart van elkaar op kamp gaan. En als we naar de aantallen kijken moet dit ook gaan lukken en kunnen we dus gewoon met twee aparte groepen op kamp.

Datum
Zondag 18 juli t/m woensdag 21 juli: Pupillen (Let op: vanaf 7 jaar! – Kabouters/JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO13*)
Woensdag 21 juli t/m zondag 25 juli: Junioren (JO13*, MO15, JO16 en JO18)

*Kinderen van 12 jaar mogen kiezen welk deel ze meegaan. Vragen hierover of wil je even overleggen? Neem contact op met Angel: 06-42071983.

Inschrijving
Het is vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven! Dit kan t/m maandag 10 mei. We willen iedereen vragen om het formulier helemaal in te vullen, ook als je dit vorig jaar al had gedaan. Op het inschrijfformulier lees je meer informatie over het inschrijfgeld en de betaling.

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden: Inschrijfformulier voetbalkamp 2021 jeugd

Locatie
We zullen verblijven in groepsaccommodatie Klonie in Ellertshaar. Een hele mooie locatie, waar we al eens eerder zijn geweest. Benieuwd naar de locatie? Bekijk de website.

Coronamaatregelen
Helaas hebben we nog steeds te maken met allerlei coronamaatregelen. Omdat we niet weten hoe aankomende maanden eruit gaan zien, is voetbalkamp 2021 vooralsnog onder voorbehoud. We houden natuurlijk alle regels en bijbehorende wijzigingen goed in de gaten, en stellen jullie op de hoogte. Tegen die tijd gaan we ook kijken welke maatregelen we zelf gaan hanteren etc.

Ieder geval gaan wij alle voorbereidingen treffen om er een fantastisch kamp van te maken! Dat heeft iedereen wel verdiend na zo’n jaar! 😀

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen via voetbalkamp@svzevenhoven of zie de contactgegevens op het inschrijfformulier.

Groet, de kampleiding