De officiƫle website van
SV Zevenhoven

ING COED toernooi 2017

Aankomende zaterdag 17 juni 2017 organiseert VV Zwammerdam weer het jaarlijkse COED toernooi.

Het COED toernooi is een toernooi met gemengde teams. Wij spelen dit jaar half veld 9 tegen 9. Dit moeten 4 man, 4 vrouw en een keeper naar keuze zijn. De wedstrijden duren ongeveer 20 minuten en plezier staat voorop! Er spelen bijvoorbeeld teams mee die al hun vriendinnetjes mee nemen. Er spelen ook dames teams mee die al hun vrienden meenemen. Je hoeft dus niet perse te kunnen voetballen.

Het COED toernooi is een fenomeen wat vanuit Amerika is komen overwaaien waar in Amerika ook daadwerkelijke competities van zijn. Wij organiseren elk jaar een toernooi waarin dit principe naar voren komt en waarin plezier echt voorop staat. Met mooi weer, een biertje of wijntje en gezellige mensen maken wij het elk jaar weer een feestje! Wij hopen dat jullie het ook leuk vinden om een team op te stellen die het gezellig vinden om een balletje te trappen en zin hebben in een feestje.

Inschrijven kan via kimkleijn@hotmail.com of via de facebook pagina ING COED toernooi. Op de facebook pagina kan je tevens foto’s zien van voorgaande jaren.