De officiële website van
SV Zevenhoven

Informatieformulier voetbalkamp

Nog ongeveer een maand en dan is het zover: voetbalkamp 2016! Zaterdag 9 juli vertrekken de pupillen naar Westelbeers. Een paar dagen later, op dinsdag 12 juli, volgen de junioren.

De leiding heeft inmiddels alle vergaderingen achter de rug en ook dit jaar is het weer gelukt om een super leuk programma in elkaar te zetten. Niets houdt ons nog tegen om er een fantastische week van te maken. (Nu alleen nog hopen op mooi weer!)

Aangezien wij hier en daar hebben gehoord dat de pupillen al staan te springen om op voetbalkamp te gaan, hebben we besloten om het informatieformulier dit jaar vroegtijdig langs te brengen. De leiding brengt deze week al het informatieformulier bij de pupillen langs. De pupillen krijgen dan te horen bij wie ze in het groepje zitten en wie hun begeleider(s) is/zijn. Dit jaar verklappen we ook alvast het thema, zodat de pupillen van tevoren iets leuks kunnen bedenken voor de bonte avond en eventueel wat spullen kunnen meenemen.

De junioren ontvangen deze week een e-mail met daarin de informatie voor het voetbalkamp. Zij krijgen het thema en de groepen helaas nog niet te horen. 😉

Succes met aftellen! Tot dan!