De officiële website van
SV Zevenhoven

Hulp gezocht voor verbouwing kantine

De kantine wordt flink verbouwd tussen kerst en oud & nieuw en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken!

Zoals al eerder gemeld is Arie Rijlaarsdam coördinator van Accommodatie & Terreinen geworden en hij laat er geen gras over groeien. Onder leiding van Arie is een ‘bouwteam’  aan de slag gegaan om plannen te smeden voor een herinrichting van de kantine met het doel om de kantine meer van deze tijd te maken en een gezellige sfeer te creëren, zodat iedereen graag (en lang) in onze kantine verblijft.

Afgelopen zondag is gestart met de verbouwing. Met behulp van vele vrijwilligers, waaronder de jongens van JO19, is de kantine flink gestript, zodat we klaar zijn voor de volgende fase. Tussen kerst en oud & nieuw wordt er gewerkt aan een nieuw plafond, een nieuwe bar en achterwand (van steigerhout met eikenhouten werkblad), de installatie van een goede en eenvoudig bedienbare muziekinstallatie (met een maximaal volume om het opblazen van de boxen te voorkomen), een pinautomaat, nieuwe verlichting (met dimmogelijkheden en diverse kleuren) en een gezellige darthoek met een een extra dartbord. Er wordt hierbij ook rekening gehouden dat het energiezuinig moet zijn, dat het makkelijk is in het onderhoud en dat de kantine voor meerdere doeleinden gebruikt wordt (denk aan heldere verlichting als er gekaart wordt). In januari zal er vervolgens een nieuwe vloer gelegd worden.

Tussen kerst en oud & nieuw is alle hulp welkom. Dus als je tijd en zin hebt om de handen uit de mouwen te steken, dan kun je je van 27 t/m 31 december melden bij de kantine of je kunt contact opnemen met Arie (06-21111983). Alle hulp wordt zeer gewaardeerd!