De officiële website van
SV Zevenhoven

Help ons mee om onze zonnepanelen te realiseren!

Sponsorpanelen: De naam zegt het al: sponsor/doneer een zonnepaneel!

Het investeren in zonne-energie is een belangrijke stap voor de toekomst van SV Zevenhoven. Het gaat ons veel geld besparen, maar het vergt een forse investering en daar hebben wij alle hulp bij nodig. Wij roepen iedereen op om zijn/haar steentje bij te dragen door een zonnepaneel te doneren. Er zijn meerdere mogelijkheden:

Heel paneel         –             €200
Half paneel         –             €100
Kwart paneel       –             €50

Je kunt de panelen op persoonlijke titel doneren of als bedrijf, maar je kunt ook de mensen om je heen mobiliseren door bijvoorbeeld (een deel van) een zonnepaneel te doneren samen met je team, je vrienden, je familie of bijvoorbeeld je commissie.

Van zaterdag 11 september tot en met zaterdag 15 oktober hangt er een groot bord in de kantine met daarop afgebeeld 68 zonnepanelen. Wekelijks zal hierop getoond worden welke zonnepanelen er door wie zijn gedoneerd en na de actieperiode zal er een blijvende miniatuurversie van dit bord gemaakt worden.

De eerste drie panelen zijn al vergeven. ST Warmte, het bedrijf dat de zonnepanelen voor ons gaat leggen, doneert de eerste twee zonnepanelen en ook het bestuur heeft besloten om een zonnepaneel te doneren. Nog maar 65 zonnepanelen te gaan!

Als je ook je steentje wilt bijdragen, dan kun je dit melden bij degene die op zaterdag verantwoordelijk is voor de gang van zaken in de bestuurskamer. Meld je bij hem/haar en dan ontvang je een machtiging. Laat weten onder welke naam je vermeld wilt worden. Een week later staat deze naam vereeuwigd op het bord en binnen afzienbare tijd wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Je kunt ook direct met contact geld betalen.
Als je met je bedrijf een (of meerdere) zonnepanelen wilt doneren, dan kun je een email sturen naar sponsoring@svzevenhoven.nl of direct contact opnemen met één van de sponsorcommissieleden.

Hopelijk zijn aan het einde van de actieperiode alle zonnepanelen verkocht. Voor het einde van het jaar zullen de panelen gelegd worden, zodat we jaarlijks heel veel geld besparen.