De officiële website van
SV Zevenhoven

Geef je op voor de voetbalkampdag ‘Ik hou van Holland’

Wat vinden we het toch jammer dat we niet op voetbalkamp kunnen dit jaar! Aangezien de regels rondom corona weer iets versoepeld zijn, willen we wel iets leuks gaan doen. Daarom houden we op zaterdag 18 juli een échte voetbalkampdag bij SV Zevenhoven – een dag zoals we het ook op voetbalkamp zouden doen. Zo kunnen we toch nog een beetje het kampgevoel met elkaar beleven!

Datum: zaterdag 18 juli
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Voor: JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, MO13, JO15 en JO17 (afgelopen seizoen)

Uiteraard zullen we ons aan de coronaregels houden. Dit betekent dat de leiding nog steeds 1,5 meter afstand moet houden en ouders alleen de kinderen bij het hek mogen brengen en ophalen.

Wat we precies gaan doen, dat vertellen we uiteraard niet! Het wordt een sportieve dag waarbij de kinderen op goede schoenen komen en ook hun voetbalschoenen en schone kleren mee moeten nemen. Het drinken en de lunch wordt verzorgd.

Het thema deze dag is: Ik hou van Holland. We zouden het leuk vinden als je verkleed komt! Hoe? Dat mag je helemaal zelf bepalen, als het maar lekker Hollands is! 😀

Lijkt het je leuk om aan deze dag mee te doen, geef je dan snel op! We willen graag uiterlijk zaterdag 4 juli een berichtje ontvangen met daarin je naam, je huidige elftal en een telefoonnummer van één van je ouders die we op die dag kunnen bereiken in noodgevallen. Dit kan door een mail te sturen naar voetbalkamp@svzevenhoven.nl of een WhatsAppbericht naar Angel via 0642071983. 

Hopelijk zien we jullie dan!

Groet, de Kampleiding