De officiële website van
SV Zevenhoven

Festiviteiten rondom Zevenhoven – Nieuwkoop

Aanstaande zaterdag staat de competitiewedstrijd tussen Zevenhoven en Nieuwkoop op het programma. Dit is niet zomaar een wedstrijd, want het is een wedstrijd waar menigeen al weken naar uitkijkt. De derby zal bovendien de openingswedstrijd van ons vernieuwde eerste veld zijn. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken!

Daarom is besloten dat de kantine na afloop van de wedstrijd langer open blijft. De kantine sluit namelijk pas om 22.00 uur. Harry Bakker zal na afloop de muziek verzorgen en tevens wordt ons nieuwe clublied onthuld.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Zevenhoven en Nieuwkoop spelen ook beide tweede elftallen voor de competitie tegen elkaar. Oorspronkelijk stond deze wedstrijd om 14.30 uur gepland in Nieuwkoop, maar de wedstrijd zal nu om 12.30 uur in Zevenhoven worden afgewerkt.

In de rust van de wedstrijd Zevenhoven – Nieuwkoop worden de mogelijke herfstkampioenen bij de jeugd gehuldigd.

We hopen zaterdag op een mooie supportersopkomst en massale steun voor onze geel-rode hoofdmacht. Er zal tevens een sfeeractie plaatsvinden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.