De officiële website van
SV Zevenhoven

Fantastische aanwinsten vrouwenafdeling SV Zevenhoven

Ze begon haar carrière met voetballen bij SV Zevenhoven en kwam daarna terecht bij Legmeervogels. Uiteindelijk heeft ze in de vrouwen Eredivisie gespeeld voor zowel FC Utrecht als ADO Den Haag. Afgelopen seizoen speelde ze nog in de topklasse bij Buitenveldert, waar ze tevens trainster is van de JO15-4M (meisjesteam). We hebben het hier uiteraard over Hélène Heemskerk, die dit jaar terugkeert naar waar ze ooit begonnen is. Wij van SV Zevenhoven zijn hier uiteraard ontzettend trots op en vinden het echt fantastisch dat ze deze overstap heeft gemaakt. Hélène zal aansluiten bij het huidige vrouwenteam van afgelopen jaar.

Wie er ook weer bij dit team aansluit is onze lachende, sterke, linksbenige speelster Annet Pieterse. Annet is op het veld superfanatiek en buiten het veld houd ze ook van gezelligheid. Annet heeft altijd gezegd: “Als Pierre van Eijk weer trainer wordt, kom ik weer terug”. En daar heeft ze zich aan gehouden.
Wij wensen Hélène en Annet uiteraard heel veel succes en plezier toe het aankomende seizoen en welkom terug!

Ook bij ons kampioensteam MO19, die het komend jaar ook in de vrouwenafdeling gaan spelen, komen er een paar fantastische speelsters bij. Sanne van Dam en Nadia de Beer hebben de overstap van Nieuwkoop naar SV Zevenhoven gemaakt en de Noordense Amber Hogendoorn de overstap van NSV ’46. Drie toppers… En uiteraard wensen wij ook jullie heel veel succes en plezier toe het aankomende seizoen en welkom bij SV Zevenhoven.

Namens de coaches, leiders, trainer, damescommisie en het bestuur van SV Zevenhoven wensen wij onze dames een welverdiende vakantie toe en voor het aankomend seizoen heel veel plezier, succes en gezelligheid!