De officiële website van
SV Zevenhoven

De Sportverkiezing Nieuwkoop 2014 maakt genomineerden bekend

De genomineerden voor De Sportverkiezing Nieuwkoop 2014 zijn bekend. Onder de genomineerden vallen onder andere Annouk van der Weijden, Tom Wijfje, Jens Toornstra en Melissa Wijfje. In de categorie Sportvrouw 2014 strijden drie schaatssters om de titel, bij de heren is er geen enkele schaatser. Op donderdagavond 5 maart worden de winnaars in de verschillende categorieën bekendgemaakt tijdens De Sportverkiezing Nieuwkoop 2014. Voor de tweede keer wordt tijdens De Sportverkiezing Nieuwkoop een Sporttalent verkozen.

Nominaties
Vanuit de gemeente, maar ook van daarbuiten, heeft de organisatie vele e-mails mogen ontvangen met daarin één of meerdere voordrachten voor De Sportverkiezing Nieuwkoop 2014. De jury, bestaande uit John Kroes, Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Leo Visser, Joeri Passchier en Wil van der Laan, heeft zich gebogen over deze voordrachten en per categorie genomineerden aangewezen. Per categorie zijn er, met uitzondering van het Sporttalent en Sportvrijwilliger, drie genomineerden.

Sporttalent
Wessel Ubink (schaatsen)
Daan Kool (wielrennen)
Tom Wijfje (wielrennen)
Ruben Griffioen (zwemmen)

Sportploeg
Zevenhoven 1 (voetbal)
Waterlanders HS1 (volleybal)
TAVV 1 (voetbal)

Sportman
Jetze Plat (handbike en triatlon)
Jens Toornstra (voetbal)
Rob Tersteeg (snelwandelen)

Sportvrouw
Melissa Wijfje (schaatsen)
Manouk van Tol (schaatsen)
Annouk van der Weijden (schaatsen)

Sportorganisatie
5 Stars Gamesports Event (diversen)
Zevenhoven On Wheels (motorcross)
Stichting Triatlon Nieuwkoop (triatlon)

Sportvrijwilligers
Hans Pietersen (STG Ter Aar)
Leen Angenent (OKK)
Tineke Quak (ZV De Plas)
Willy Pijpers (LTVZ)
Yvonne van Kempen (TVTA)
Sjaak Plomp (NSV ’46)
Bert Otto (Altior)
Dirk Arie van der Neut (Sportief)

De Sportverkiezing vindt plaats op donderdagavond 5 maart, aanvang 20.00 uur, (zaal open om 19.30 uur) in de tent bij café ’t Leeuwtje in Noorden. Zij die in het bezit zijn van een programmaboekje hebben te allen tijde toegang. Programmaboekjes zijn (gratis) te bestellen / te verkrijgen via: adrievanlith@casema.nl.