De officiële website van
SV Zevenhoven

Kledingreglement jeugd

Club

Inhoud reglement

Ieder jeugdlid krijgt van de vereniging de beschikking over een club pak. Deze club pakken zijn door de vereniging aangeschaft met behulp van de Club van 100, welke duidelijk zichtbaar is op de pakken. Het pak bestaat uit een rode sweater en een zwarte trainingsbroek.
Op deze manier willen wij als SV Zevenhoven er voor zorgen dat alle jeugdspelers er op wedstrijddagen hetzelfde bijlopen, en op deze manier een goede uitstraling voor onze club bezorgen. De pakken blijven ten allen tijden eigendom van SV Zevenhoven en worden aan het begin van het seizoen persoonlijk aan een ieder overhandigd, hij/zij is vervolgens het hele seizoen verantwoordelijk voor het met zijn/haar nummer.

Artikel 1 Gebruik pakken

De door de vereniging in bruikleen verstrekte pakken moeten gedragen worden op wedstrijd/toernooidagen & andere SV Zevenhoven activiteiten gedragen worden. Te denken valt hierbij aan; uitstapjes naar wedstrijden & bijv. de voetbaldag. Het dragen van de pakken tijdens trainingen of in vrije tijd is dan ook niet toegestaan. Dit om de levensduur van de pakken te kunnen verlengen.

Artikel 2 Kledingcommissie

Vanuit de jeugdcommissie zal er een kledingcommissie aangesteld worden. Deze is belast met het toezicht en de coördinatie van zowel de inname als de uitgifte van de sweaters. De kledingcommissie zal ook als aanspreekpunt fungeren en als zodanig op de website vermeld worden.

Artikel 3 Uitgifte

Aan het begin van het seizoen wordt er jaarlijks een datum gepland waarop alle jeugdleden hun pakken kunnen ophalen. Alle pakken zijn voorzien van een nummer, de desbetreffende jeugdspeler is vervolgens het hele seizoen verantwoordelijk voor het pak met dat nummer. Bij uitgifte zal een handtekening voor ontvangst gezet moeten worden.
Tevens zal er bij ontvangst ook een borg van €20,- contant betaald dienen te worden.

Artikel 4 Inname

Aan het einde van het seizoen wordt er vervolgens een datum gepland waarop alle jeugdleden hun pakken weer in moeten leveren. Bij de inname dient ook weer een handtekening gezet te worden. Bij correcte inleveren heeft de jeugdspeler de kans om de borg terug te krijgen, onze voorkeur ligt echter bij het bevriezen van de borg tot het volgende seizoen.

Artikel 5 Beschadiging, verlies of diefstal

Bij vermissing van de sweater of de broek of geconstateerde schade aan de kleding anders dan hiervoor bedoeld, dient de jeugdspeler dit direct na constatering te melden bij de kledingcommissie. Te denken valt hierbij aan zichtbare vlekken, scheurtjes en/of gaten. Bij verlies/diefstal of beschadiging van de kleding is de desbetreffende speler aansprakelijk. De speler zal een vergoeding aan de vereniging dienen te betalen voor het opnieuw aanschaffen van de vermiste kleding conform de opgestelde boeteclausule. Bij inlevering beoordeelt de kledingcommissie de staat van de kleding.

Artikel 6 Beëindiging lidmaatschap

Bij het beëindigen van het SV Zevenhoven lidmaatschap dient het pak binnen een week na de opzegging ingeleverd te worden in de voetbalkantine bij een lid van de kledingcommissie. Mits in goede staat verkerend zal de borg contant geretourneerd worden.

Artikel 7 Boeteclausule

Indien de sweater niet meer in bezit is, of onherstelbaar beschadigd is wordt er €22,50 bij JR maat/€25,- bij SR maat in rekening gebracht bij de eigenaar.

Indien de broek niet meer in bezit is, of onherstelbaar beschadigd is wordt er €17,50 in rekening gebracht bij de eigenaar.