De officiële website van
SV Zevenhoven

Corona richtlijnen

Club

Vanaf zaterdag 25 september 2021 zullen de huidige coronamaatregelen gewijzigd worden en dat heeft voor SV Zevenhoven (vooral organisatorisch) de nodige gevolgen. De richtlijnen zijn nu als volgt:

• Op het terras vervalt de 1,5 meter regel, en kan er gezellig wat gegeten en gedronken worden
  • Als men in de kantine iets wil nuttigen, is een corona check noodzakelijk. Aangezien afhalen geen probleem is, hebben we een ‘looproute’ gemaakt, zodat men aan de bar uitsluitend een en ander kan afhalen zonder de corona check.
  • Er is in de kantine een gedeelte gereed gemaakt om binnen te zitten, voor diegenen die dat willen, die kunnen dan aan de bar na de corona check een polsbandje krijgen. Hierdoor is alles gecoverd, en kan iedereen eigenlijk als vanouds en normaal ons complex en clubgebouw bezoeken.

Er was de laatste tijd in ons land veel discussie over de corona check etc., en uiteraard ook op de club, waarbij soms clubleden hun mening op niet mis te verstane wijze duidelijk maakten. We respecteren bij SV Zevenhoven ieders mening, waarbij we benadrukken, dat we als vanouds sociale en gezellige dorpsclub niet willen dat er hierdoor een vorm van tweespalt binnen de club ontstaat en mensen zich zelfs buitengesloten gaan voelen. Dit is absoluut niet waar we voor staan en laten we het met zijn allen gezellig houden en hopen dat we al weer snel van de maatregelen afscheid kunnen nemen.